Online booking


Finner du ikke det du er ute etter, eller har større forespørsler send mail til sommerhotell@singsaker.no, eller ring +47 73 89 31 00.

Singsaker Sommerhotell

Sommerhotellet er åpent fra 15. juni til 18. august 2017.

Hotellet ligger i trivelige omgivelser på Singsaker. Singsaker er et meget attraktivt område på grunn av sin sentrale beliggenhet, store grøntområder og rolige nabolag. I nærheten ligger blant annet Kristiansten Festning og Bakklandet. Det er i tillegg gåavstand til Trondheim sentrum, Trondheim togstasjon og bussterminalen.

Singsaker Sommerhotell er et hotell i sommermånedene, og et hjem for over 100 studenter ved NTNU i skoleåret. Bygningen er nordens største bebodde trebygning med en spennende historie. 

Hotellet har 103 rom, og har fra 1-4 sengeplasser. Rommene kan bestilles med eller uten privat bad. Vi har også sovesal for 10 og 12 personer i kjelleren. På varme sommerdager kan bakhagen rett utenfor matsalen tas i bruk til grilling, servering eller rekreasjon.
Nyhet! Fra hotellsesongen 2016 har vi gleden av å tilby gratis wifi i resepsjonen og på rommene.

Resepsjonskiosken er åpen 24t i døgnet, og vi tilbyr salg av vin og øl. 
Frokosten serveres fra 07 til 11 hver dag.
Vi tilbyr også gratis parkering for våre gjester.

Hotellet er drevet av studenter siden 1950-tallet. og alt overskudd går til videre drift av Singsaker Studenterhjem.

Hotellet tilbyr leie av lokaler med betjening til ulike arrangementer og tilstelninger. Ta kontakt på e-post for et uforpliktende tilbud.