Online booking


Finner du ikke det du er ute etter, eller har større forespørsler send mail til sommerhotell@singsaker.no, eller ring +47 73 89 31 00.

Singsaker Sommerhotell

Sommerhotellet er åpent fra 16. juni til 20. august 2016.

Hotellet ligger i trivelige omgivelser på Singsaker. Singsaker er et meget attraktivt område på grunn av sin sentrale beliggenhet, store grøntområder og rolige nabolag. I nærheten ligger blant annet Kristiansten Festning og Bakklandet. Det er i tillegg gåavstand til Trondheim sentrum, Trondheim togstasjon og bussterminalen.

Singsaker Sommerhotell er et hotell i sommermånedene, og et hjem for over 100 studenter ved NTNU i skoleåret. Bygningen er nordens største bebodde trebygning med en spennende historie. 

Hotellet har 103 rom, og har fra 1-4 sengeplasser. Rommene kan bestilles med eller uten privat bad. På varme sommerdager kan bakhagen rett utenfor matsalen tas i bruk til grilling, servering eller rekreasjon. 
Nyhet! Fra hotellsesongen 2016 har vi gleden av å tilby gratis wifi i resepsjonen og på rommene.

Resepsjonskiosken er åpen 24t i døgnet, og vi tilbyr salg av vin og øl. 
Frokosten serveres fra 07 til 11 hver dag.
Vi tilbyr også gratis parkering for våre gjester.

Hotellet kan skreddersy løsninger for leie av lokaler med betjening til ulike arrangementer og tilstelninger. Ta kontakt på e-post for et uforpliktende tilbud.